τί κάνουμε

Στο Schoolbox δημιουργούμε εξατομικευμένα σχολικά πακέτα για κάθε μαθητή και μαθήτρια του σχολείου σας και τα διανέμουμε στο σχολείο ή οπουδήποτε αλλού επιθυμεί ο γονιός. Κάθε πακέτο Schoolbox διαμορφώνεται βάσει της σχολικής λίστας που έχει δοθεί στους γονείς, σε συνεννόηση με τον υπεύθυνο σπουδών του σχολείου σας, ο οποίος θέτει τις προδιαγραφές των προϊόντων που θα συμπεριληφθούν στο πακέτο της κάθε τάξης.

πώς λειτουργεί

Το Schoolbox προτείνεται από το σχολείο ως μία επιλογή, και η αγορά των πακέτων πραγματοποιείται από τους γονείς με ένα απλό τηλεφώνημα ή e-mail ή μέσω της ηλεκτρονικής μας πλατφόρμας. Η χρήση του συνόλου των υπηρεσιών μας είναι καθαρά προαιρετική.

Ποια τα οφέλη μιας συνεργασίας με το Schoolbox;

- Το Schoolbox εξοικονομεί πολύτιμο χρόνο στους γονείς.

- Εκμηδενίζει την πιθανότητα άστοχων αγορών.

- Εξασφαλίζει πιστοποιημένα προϊόντα, κάνοντας ευκολότερη την διεργασία της μάθησης, τόσο για το διδακτικό προσωπικό όσο και τους ίδιους τους µαθητές.

- Παρέχει την δυνατότητα διαμόρφωσης προϊόντων βάσει των προδιαγραφών του σχολείου (τετράδια, ακαδημαϊκά ημερολόγια, εκτύπωση λογότυπων κ.α.).

- Προσφέρει προνομιακές εκπτώσεις για τους µαθητές των συνεργαζόμενων σχολείων.

ο στόχος μας

Στόχος µας είναι η επίτευξη µιας συνεργασίας η οποία θα είναι ειδικά διαμορφωμένη βάσει των αναγκών και των προδιαγραφών του σχολείου σας και η οποία µε βεβαιότητα θα αποφέρει πολλαπλό κέρδος για όλους.

συχνές ερωτήσεις
απλές απαντήσεις

Περισσότεροι από το 90% των μαθητών και γονέων στα συνεργαζόμενα σχολεία, επέλεξαν τις υπηρεσίες του Schoolbox για την προμήθεια των υλικών της σχολικής λίστας κατά την ακαδημαϊκή περίοδο 2019 – 2020.

Η διαδικασία είναι πραγματικά πολύ γρήγορη κι εύκολη, ενώ παράλληλα το προσωπικό του Schoolbox βρίσκεται πάντα σε ετοιμότητα ώστε να προσφέρει διευκρινήσεις ή βοήθεια σε οποιονδήποτε την χρειαστεί. Ο γονέας αρκεί μόνο να επικοινωνήσει μαζί μας και να μας πει το όνομα και την τάξη του μαθητή ή της μαθήτριας.

Οχι, μπορεί να πραγματοποιηθεί παραγγελία οποιουδήποτε κόστους.

Οχι. Σε περίπτωση που για οποιοδήποτε λόγο, δεν είναι επιθυμητή η αγορά όλων των προϊόντων που αναφέρονται στην σχολική λίστα και περιλαμβάνονται στο πακέτο (εάν για παράδειγμα υπάρχουν από την προηγούμενη χρονιά), τότε γίνεται τροποποίηση του πακέτου και τα προϊόντα αυτά αφαιρούνται.

Κάθε συσκευασία schoolbox, φέρει το όνομα και την τάξη του παιδιού και παραδίδεται στο σχολείο δωρεάν, λίγες μέρες πριν την έναρξη της σχολικής χρονιάς. Αν αυτό δεν είναι εφικτό ή στην περίπτωση που ο γονιός επιθυμεί να λάβειτο πακέτο σε κάποια άλλη διεύθυνση, τότε η παράδοση πραγματοποιείται εντός δύο ημερών. Η εξόφληση των παραγγελιών γίνεται είτε ηλεκτρονικά, είτε με αντικαταβολή όταν η αποστολή πραγματοποιείται σε διεύθυνση εκτός σχολείου. 

Στόχος μας είναι να προμηθεύουμε τους μαθητές με τα κατάλληλα εργαλεία για την εξέλιξή τους. Κάθε χρόνο διαλέγουμε με ιδιαίτερη προσοχή ασφαλή και πιστοποιημένα προϊόντα , κατασκευασμένα από Ευρωπαίους κυρίως κατασκευαστές όπως Carioca, Faber, Pilot, Staedtler, Stabilo κ.α. Με σκοπό να εξασφαλίσουμε ότι τα προϊόντα ανταποκρίνονται στις προδιαγραφές που θέτει το σχολείο, δίνεται η δυνατότητα δειγματισμού των προϊόντων ώστε να υπάρξει έγκριση από τον διδακτικό προσωπικό. 

Σε περίπτωση αστοχίας υλικού η αν κάποιο προϊόν δεν ανταποκριθεί στις προδιαγραφές του σχολείου , τότε αντικαθίσταται άμεσα , ανεξαρτήτως ποσότητας.

τί λένε για εμάς οι συνεργάτες μας

«Συνεργαζόμαστε με το Schoolbox τα τελευταία 5 χρόνια και δεν θα μπορούσαμε να είμαστε πιο ικανοποιημένοι, τόσο με την εξυπηρέτηση των πελατών όσο και με την ποιότητα των προϊόντων. Είναι πάντα επαγγελματίες, ανταποκρίνονται στις απαιτήσεις μας και θα κάνουν ότι είναι απαραίτητο ώστε να εξασφαλίσουν ότι θα πάρουμε αυτό που χρειαζόμαστε σε λογικές τιμές. Η συνεργασία αυτή έχει καταστήσει ιδιαίτερα βολικό για τους γονείς να προμηθεύονται τα σχολικά είδη του παιδιού τους, χωρίς να χρειαστεί να ταλαιπωρηθούν ξοδεύοντας χρόνο σε διαφορετικά μέρη για να τα αγοράσουν. Είναι απολύτως βέβαιο ότι πρόκειται για μια επιτυχημένη συνεργασία.»

Suzanna Diplas
Deputy Headmistress Junior Section
St. Lawrence College

«Είμαστε πολύ ευχαριστημένοι με τη συνεργασία μας με το Schoolbox για διάφορους λόγους. Πρόκειται για μια υπηρεσία που είναι πολύ δημοφιλής και η χρήση αυτής της υπηρεσίας αυξάνεται κάθε χρόνο στο σχολείο μας. Η ποιότητα των υλικών είναι εξαιρετική. Οι παραγγελίες πραγματοποιούνται εύκολα και αποστέλλονται απευθείας στο σχολείο για όποιον επιθυμεί – γεγονός που εξοικονομεί πολύτιμο χρόνο σε πολυάσχολες οικογένειες. Το προσωπικό του Schoolbox είναι ιδιαίτερα επαγγελματικό και εξαιρετικά εξυπηρετικό. Ακούν προσεκτικά τις ανάγκες των μαθητών και του σχολείου και θα κάνουν ό,τι είναι δυνατόν ώστε να μείνουν όλοι ευχαριστημένοι με τις υπηρεσίες τους. Παράλληλα, οι άνθρωποι του Schoolbox μας βοήθησαν να σχεδιάσουμε, να δημιουργήσουμε και να εκτυπώσουμε τετράδια ασκήσεων, ακαδημαϊκά ημερολόγια και άλλα προϊόντα, ειδικά προσαρμοσμένα στις ανάγκες των μαθητών μας, έχοντας έτσι ενεργό ρόλο στο κομμάτι της οργάνωσης και της εκμάθησης στο σχολείο μας.»

Victoria Walters
Deputy Head (Pastoral)
St. Lawrence College

“Συνεργαζόμαστε με το Schoolbox από το 2017. Κατά την διάρκεια αυτής της συνεργασίας, διαπιστώσαμε την ποιότητα των παρεχόμενων υλικών, την ταχύτητα στην εξυπηρέτηση, την προθυμία και ευελιξία στην συνεργασία καθώς και την προσαρμοστικότητα σε κάθε ανάγκη που παρουσιάζεται. Η επικοινωνία με την ομάδα του Schoolbox υπήρξε ανέκαθεν άμεση και αποτελεσματική. Θεωρούμε ότι η εν λόγω συνεργασία προσέφερε στο σχολείο μας μια σταθερή ποιότητα και ποικιλία υλικών τα οποία παραδίδονται πάντα μέσα στον ορισμένο χρόνο. Σας συνιστούμε ανεπιφύλακτα κάθε συνεργασία με την ομάδα του Schoolbox.»

Ευαγγελία Καρβούνα
Διευθύντρια του σχολείου (ΔΕΣ)

Θα ήταν ιδιαίτερη χαρά για εμάς να συναντηθούμε για να συζητήσουμε λεπτομερώς τους όρους και τις προϋποθέσεις μιας πιθανής συνεργασίας.

Υπεύθυνος τμήματος προμηθειών: κος Αντώνης Παραμύθης

info@theschoolbox.gr

210-6626055 / +30 6937434736